Product was successfully added to your shopping cart.

Capete fixe de dus

21 Articol(e)

21 Articol(e)

Modele de Capete de Dus pentru Baie

Para de dus fixa, numita si cap de dus, are un grad sporit de confort. Presupune un montaj inalt, suspendat de peretele lateral sau de tavan. Avantajul major este faptul ca nu e nevoie sa tii dusul in mana. Deobicei se monteaza la o inaltime de peste 2,1 m. e-Baie iti recomanda cu incredere sa alegi aceasta varianta de dus, mai ales daca cuplezi cu un sistem mobil de dus (furtun + para de dus).

Avantaje Capete de Dus 

e-Baie iti pune la dispozitie mai multe tipuri de capete de dus, printre care Rain Showers (Averse de ploaie)dusuri aerate, dusuri clasice cu montare pe perete. 

Nu este nimic mai bun decat sa te trezesti intr-un dus care sa se simta ca o ploaie racoritoare si blanda. Aceste dusuri imita precipitatiile si imprastie o cantitate egala de apa pe o suprafata larga, oferind o experienta blanda, atat relaxanta, cat si sanatoasa. Multi oameni folosesc Rain Showers ca terapie pentru calmarea nervilor si ameliorarea stresului.

Daca ai setat deja un buget sau daca doresti doar o simpla modernizare a baii existente, un cap de dus clasic cu montare pe perete este o alegere ideala. Capatul standard cu montare pe perete functioneaza de obicei cu instalatiile sanitare existente. Acesta poate veni cu toate tipurile de caracteristici, cum ar fi functia de masaj, rain shower si te ajuta si la economisirea apei.

Daca ai nevoie de sfaturi suplimentare, consultantii nostri sunt disponibili pentru a te indruma spre alegerea corecta. (contact / telefon)