Mai mult spațiu în baia ta

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile tale? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru tine? Dorești produse uşor de utilizat sau preferi acel confort suplimentar pe care ți-l oferă un obiect sanitar?

Îți punem la dispoziție produse sanitare cu funcții inteligente pentru baia ta care îți vor oferi mai mult loc în baia ta. Majoritatea oamenilor au nevoie de soluţii de economisire a spaţiului.

Cabina de duș – eficientizarea spațiului

Pentru a-ți face baia mai spațioasă, ideal este să optezi pentru o cabină de duș. Aceasta conferă băii un scop atât estetic, cât și funcțional. Cabina de duș va separa zona umedă de cea uscată, nepermițând în același timp să se acumuleze calcar sau să se dezvolte bacterii. În plus, acestea reduc șansele de accidentări cauzate de alunecări.

sursa: behance.net

Masca de lavoar – organizare compactă

O altă modalitate de a-ți extinde spațiul în baie sunt alegerea unei măști de lavoar dotată cu un spațiu de depozitare compact. Spațiul mort din baia ta este o secțiune excelentă de utilizat pentru depozitare și trebuie să găsești soluții pentru a le folosi.

Păstrează strălucirea elementelor sanitare

Curățenia este esențială când vine vorba de baie, asigurând în același timp igiena, dar și aspectul aerisit. Menține curate constat elementele cromate, deoarece sunt durabile și fiabile, acestea necesitând doar o întreținere minimă. Materialul previne formarea ruginii și curățarea cu o soluție simplă de apă și săpun este tot ce ai nevoie pentru a înlătura urmele de utilizare. Îți recomandăm să nu utilizezi un agent de curățare care este foarte dur.

Vasul de toaletă suspendat cu rezervor integrat

Pentru a obține cât mai mult spațiu, îți recomandăm să achiziționezi un vas de toaletă suspendat cu un rezervor încastrat. Vasul fiind suspendat, obții mai mult loc, iar spațiile din jurul toaletei vor deveni mai accesibile de curățat. În plus, cu rezervorul integrat, vei folosi mai puțină apă, ceea ce înseamnă că facturile vor fi mai mici.


Ținând cont de aceste lucruri, cu siguranță, te vei bucura mai mult de confortul din baie. Organizându-ți bine baia, chiar și atunci când ești pe fugă, timpul va fi folosit în mod eficient. Mai mult decât atât, poți folosi elemente de decor care creează iluzia de mai mult spațiu.

Articole similare

Top 5 idei practice de organizare a băii
Top 5 idei practice de organizare a băii
Am folosit cu toții la un moment dat expresia: ,,Pe asta unde o mai pun? Nu e loc!” . Ei bine, dacă nici tu nu ai habar cum să îți organizezi baia astfel încât să ai mai mult spațiu de depozitare,...
Amenajează-ți baia cu un buget redus
Amenajează-ți baia cu un buget redus
Renovarea unei băi reprezintă un proces complex și de aceea trebuie să iei în calcul mai multe lucruri înainte să te apuci de schimbări majore. Dacă ți-ai propus să renovezi întreaga baie, începe să...