Product was successfully added to your shopping cart.

Geberit

Articole 1 pina la 32 din 164 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 164 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geberit este un lider de piață când vine vorba de obiecte și tehnologii sanitare. Înființat în anul 1874, compania a devenit rapid un pionier în acest domeniu și a demonstrat în repetate rânduri că produsele lor se reinventează constant, inovația și durabilitatea fiind pe primele locuri. Produsele lor constituie vase de WC Geberit, rezervoare Geberit, cadre WC și multe, multe altele.

Indiferent de ce produs este vorba, acestea sunt durabile și funcționale, și sunt fabricate să ofere calitate superioară. Înafară de design-ul modern, produsele Geberit asigură și un consum redus de apă, izolare fonică și multe alte beneficii pentru confortul nostru. 

Amenajarea unei băi poate fi dificilă, dar cu produsele potrivite satisfacția finalizării este cu atât mai mare. E-baie este un distribuitor autorizat Geberit, iar în portofoliul nostru se pot găsi o varietate mare de obiecte sanitare necesare pentru a amenaja o baie. Noi recomandăm produsele din categoria economică, dar și cele din segmentul de mijloc sau high-end. În portofoliul nostru de produse veți găsi clapete, rezervoare wc, rezervoare îngropate dar și rame de montaj Geberit.