Product was successfully added to your shopping cart.

Geberit

Articole 1 pina la 32 din 162 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Articole 1 pina la 32 din 162 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geberit este un lider de piata cand vine vorba de obiecte si tehnologii sanitare. Infiintat in anul 1874, compania a devenit rapid un pionier in acest domeniu si a demonstrat in repetate randuri ca produsele lor se reinventeaza constant, inovatia si durabilitatea fiind pe primele locuri. Produsele lor constituie vase de WC Geberit, rezervoare Geberit, cadre WC si multe, multe altele.

Indiferent de ce produs este vorba, acestea sunt durabile si functionale, si sunt fabricate sa ofere calitate superioara. Inafara de design-ul modern, produsele Geberit asigura si un consum redus de apa, izolare fonica si multe alte beneficii pentru confortul nostru.

Amenajarea unei bai poate fi dificila, dar cu produsele potrivite satisfactia finalizarii este cu atat mai mare. E-baie este un distribuitor autorizat Geberit, iar in portofoliul nostru se pot gasi o varietate mare de obiecte sanitare necesare pentru a amenaja o baie. Noi va recomandam cu incredere toate produsele Geberit. In portofoliul nostru de produse veti gasi clapete, rezervoare wc, rame de montaj, rezervoare ingropate, mobilier de baie, bideuri, capace wc, vase wc si multe altele.