Bateriile negre. Schimbarea la care nu te aștepți.

Te-ai gandit sa iti renovezi baia? Simti ca ar trebui ceva schimbat? Ti-ai vizitat prietenii de curand si ai observat ca baia lor ofera o atmosfera placuta? Daca ai raspuns la cele 3 întrebari cu „da” atunci ofera-ti 5 minute de pauza si citeste acest post. Nu garantam ca dupa acest post vei incepe renovarea in baia ta, dar speram ca vor aparea cateva idei noi pentru noul potential proiect. Daca nu ai acordat suficient buget, poate ca nu ai timp sau dispozitia necesara pentru renovarea baii tale dar totusi iti doresti o schimbare atunci prin schimbarea unei simple bateri poate face diferenta in baia ta.

Venim cu o sugestie pentru tine de care suntem siguri ca se va face o diferenta. Bateriile negre.

Designerii de interior, in ultimii ani, opteaza din ce in ce mai mult la aceasta culoare pentru baterii indiferent de stilul pe care il abordeaza (minimalist, clasic, industrial sau industrial chic).

Nu contestam cromul ca ar fi anost dar prin natura lui „cameleonica” nu pune in evidenta elementele care ti le-ai dorit a fi mai vizibile în baia ta. Culoarea neagra va oferi un contrast mai ales daca culoarea principala in incapere este albul sau sunt tonuri de alb. Recomandam si plante (care iubesc umezeala) pentru un plus de personalitate.

Un lavoar alb si o baterie neagra este cheia spre acea schimbare pe care ti-o doresti. Desigur, un lavoar negru cu o baterie neagra cu siguranta atmosfera din baie va fi una sobra, misterioasă chiar (in functie de culorile alese din incapere)si eleganta.  Dacă iti surade ideea de avea accentul acela care schimba total aspectul baii tale atunci iti recomandam sa schimbi bateria pentru cada, dar si pentru cea de duș.

Pe site-ul nostru vei găsi baterii negre de la Hansgrohe si Kludi.

Pe langa aspectul placut pe care ti le ofera bateriile de la cele doua branduri, inovatiile lor iti vor schimba experienta in baie.

In primul rand, cele doua branduri folosesc tehnologii de economisire a apei, iar în ziua de azi este foarte important ca un produs (indiferent de natura acestuia) sa fie eco-friendly sau sustenabil.

In al doilea rand, duzele bateriilor sunt usor de curatat, astfel murdăria se depune mai greu si nu in ultimul rand, dar si cel mai important aspect este faptul ca dupa fiecare utilizare pielea va fi mult mai fina datorita tehnologiei care combina apa cu aerul astfel formand picături fine si mai usoare.

bateriile negre

Nu te ingrijora pentru intretinerea bateriilor negre, desigur, datorita culorii se vor vedea toate petele incepand de la cele de apa pana la cele de la produse cosmetice si sanitare. Curatarea se face usor cu o laveta  sau carpa dintr-un material moale (precum bumbacul). Este exclus folosirea solutiilor abrazive, corozive sau pe baza de clor deoarece detelioreaza finisajul bateriei. Otetul alb ar fi o soluție optima pentru indepartarea depunerilor de calcar, dar vei gasi si in comert solutii mai blande de curatat.